Helyszín

Az idei évi helyszín ismét a Nagyerdei Stadion melletti területen helyezkedik el.

Debrecen hazánk második legnagyobb városa. Bár infrastruktúrájában, méreteiben nem mérhető össze a fővárossal, mégis hazánk egyik legizgalmasabb, legpezsgőbb városa, Budapesttel szemben megtartotta emberléptékét, mégis nagyon sokszínű. Debrecen a rendszerváltás óta az ország legdinamikusabban fejlődő megyeszékhelye. Hazánk legnagyobb vidéki sportcsarnokával, uszodájával, fürdőjével, egyetemével, református templomával és növekvő lélekszámával hívja fel magára a figyelmet.

Közlekedési szempontból ideális helyen fekszik, vasúti csomópont, elérte a várost az autópálya, merészebbek saját repülővel is érkezhetnek.

Debrecen megközelíthetősége

Közúton

Budapest felől az M3-as majd az M35-ös autópályán közvetlenül Debrecenig, lehajtás: Debrecen-Nyugat táblánál. Szeged felől a 47-es számú főútvonalon, Nyíregyháza felől a 4-es számú főútvonalon, Miskolc felől az M35-ös autópályán közelíthető meg.

További információ: www.utinform.hu

 

Vonattal

A MÁV-START Zrt. Budapest-Nyugati pályaudvarról induló Nyírség és Tokaj InterCity járataival. Továbbá Budapest Nyugati pályaudvar, illetve Szeged felől ceglédi átszállással a CIVIS InterRégió vonatokkal. Miskolc irányából pedig a Budapest-Keleti pályaudvarról induló Tokaj InterCity vonatokkal.

Menetrendi és további járat információ: www.mavcsoport.hu

 

Autóbusszal

Menetrend és járatinformáció: www.menetrendek.hu

Rendezvény megközelíthetősége

A debreceni repülőtérről

Airport 1 / Airport 2 busszal a Nagyállomás megállóig, onnan az 1-es villamossal az Aquticum megállóig, majd 4 perc gyalogosan az Ady Endre útig. (Pallagi út – Vigadó Tér – Ady Endre út)

Airport 1 / Airport 2 busz menetrend:

http://www.debrecenairport.com/downloads/airport_1_airport_2_vegallomas_20180615.pdf

1-es villamos menetrend:

http://dkv.ptss.hu/scheduledetail/#lm//1/O/0/hu

 

Vasútállomásról

1-es villamossal az Aquaticum megállóig, majd 4 perc gyalogosan az Ady Endre útig. (Pallagi út – Vigadó Tér – Ady Endre út)

1-es villamos menetrend:

http://dkv.ptss.hu/ScheduleDetail/#lm//1/O/0/hu

 

Autóbuszállomásról

10 / 10Y / 10A busszal a Mechwart András Szakközépiskola megállótól a Klinikák megállóig, majd 10 perc gyalogosan az Ady Endre útig. (Nagyerdei körút - Pallagi út – Vigadó Tér – Ady Endre út)

A 10 / 10Y / 10A busz menetrendje:

http://dkv.ptss.hu/ScheduleDetail/#lm//10%2010A%2010Y/O/0/hu

 

Utazz vonattal a fesztiválra - ha teljes áru menetjegyet váltanál - van egy jó hírünk!

Élj a MÁV-START Zrt és a GYSEV Zrt. 50%-os kedvezményével! Az indulási állomáson kérj alkalmi menettérti jegyet Debrecenbe a Campus fesztiválra, s ha megérkeztél, ne felejtsd el lebélyegeztetni a menetjegyedet a fesztivál területén található Info-ponton.
(Bélyegzés hiányában sajnos nem lesz érvényes a kedvezményed.) További információkért a kedvezményről kattints ide. 

Élj a kedvezményes utazás lehetőségével, válts alkalmi menettérti jegyet az indulási állomáson és keresd a fesztivál területén a bélyegzés helyszínét az infopontban.
Vasúti menetrendi információkért katt ide.