GY.I.K.

Kiskorúak beléphetnek a Campusra?

14 éves kor alatt csak szülői/nagykorú kíséretében vehetnek részt kiskorúak a Campus Fesztiválon. Belépőjegy váltása a betöltött 10. életévtől szükséges!

Van lehetőség kempingezni?

Igen, van lehetőség. A kemping használatához szükséges megvásárolni a Kemping jegyet/Kemping bérletet. A Kemping jegy/bérlet csak érvényes napijeggyel, vagy bérlettel együtt jogosít fel a fesztivál kemping használatára! A Kemping jegy/Kemping bérlet személyre vonatkozik, nem sátorhelyre. A Kempingben lehetőség van zuhanyzásra, mosdó használatra, valamint telefontöltésre. A Kempinget csak sátorral lehet igénybe venni. A Kemping területén tilos a tűzgyújtás, a gázpalack, továbbá minden tűz és robbanásveszélyes eszköz használata.

Mit tartalmaz a VIP belépő?

VIP jegy: gyorsított belépés, VIP zóna használata, VIP bár, elkülönített VIP mosdók, VIP lelátó használata.

VIP bérlettel rendelkezők pedig ezeken felül részt vehetnek a szerdai nyitófogadáson.

A közelben lakom, kapok szomszéd jegyet?

Amennyiben a te állandó lakcímed is szerepel a „szomszéd” utcák listáján, akkor jogosult vagy a kedvezményes belépő vásárlására. A belépésnél érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya együttes felmutatásával kell igazolnod a kedvezményre jogosultságodat. Csak azon „szomszédok” jogosultak a kedvezményes belépőre, akiknek az állandó lakcímük szerepel a szomszéd utcák listáján. A jegyek értékesítéséről információk hamarosan!

Sérült a karszalagom, mit tudok tenni?

Ha a karszalag gyártási hiba miatt sérül, megreped, eltörik, van mód cserére. Ha a karszalagon lévő tag eltörik, és fel tudod mutatni az eltört részt is, kollégáink cserélik a karszalagot a jegypénztárban. Más esetekben nincs mód karszalag cserére. Kérjük vigyázz karszalagodra!

Belépőmet SZÉP-kártyával szeretném megvásárolni. Van rá lehetőség?

Elővételben az UD Shop-ban (Egyetem tér 1., Learning Centrer) van rá lehetőség. A helyszínen pénztárnyitás után kizárólag OTP SZÉP-kártyával. Minden fülből lehetséges a vásárlás!

A korábban megvásárolt jegyemet átruházhatom másra?

Igen, beléptetéskor a vonalkódot ellenőrizzük. Egy személy több jegyet/bérletet is vásárolhat. Diákbérletnél a Debreceni Egyetem érvényes diákigazolványát ellenőrizzük. „Szomszéd” jegyeknél a lakcímkártya felmutatása elengedhetetlen. A Debrecen Városkártyánál azonban csak az használhatja fel a jegyet, aki rendelkezik Városkártyával. Az így vásárolt jegyek nem ruházhatóak át olyan személyre, aki nem rendelkezik Városkártyával.

Milyen iratok szükségesek a belépéskor?

A beléptetés során mindenkinek, aki a fesztivál területére kíván bejutni át kell esnie az úgy nevezett ID Chek rendszeren. Ez azt jelenti, hogy minden résztvevő személyi igazolványát hozzárendeljük a karszalagjához. Ezért legyen nálad mindenképp az érvényes személyi igazolványod.
Ezen felül Debreceni Egyetem hallgatói bérlet kiváltásához szükséges az érvényes félévet igazoló matricával ellátott diákigazolvány.
Debreceni Egyetem dolgozói bérlet kiváltásához be kell mutatni az érvényes fényképes UniPass kártyát és/vagy munkáltatói igazolást.
Debrecen Városkártyával vásárolt jegynél fel kell mutatni a Debrecen Városkártyát is a személyi igazolvány mellett.
Szomszédjegyek esetén be kell mutatni a személyi igazolványt valamint a lakcímkártyát. Csak azok jogosultak Szomszédjegyre, akiknek az állandó lakcíme a Campus Fesztivál által meghatározottak alapján a Szomszéd utcák egyikébe szól, és ez szerepel a lakcímkártyán.

Mivel fizethetek a Campuson?

A Campus Fesztivál teljesen készpénzmentes. Bármelyik bank bankkártyájával tudsz fizetni, illetve UniPass kártyát is elfogadunk. A Fesztivál területén van lehetőséged kiváltani UniPass kártyát, amelyre a helyszínen tudsz pénzt feltölteni, és ezt is használhatod fizetésre.

SZÉP-Kártyás fizetésre azonban nincs lehetőség a fesztivál területén belül!

Hol parkolhatok?

A Campus Fesztivál területén és környékén nincs lehetőség parkolásra. Ha teheted, gyere kerékpárral vagy érkezz tömegközlekedéssel. A bejáratnál van lehetőséged a kerékpártárólót használni, amit direkt erre a célra helyezünk ki. A fesztivál területére biciklivel, elektromos rollerrel, robogóval tilos a behajtás.

Nem tudsz részt venni a fesztiválon?

Töltsd fel a jegyed a TicketSwap-ra, hogy boldoggá tehess vele valaki mást. A TicketSwap egy világvezető másodlagos jegyértékesítő platform, ahol hétköznapi emberek adnak el és vesznek jegyeket.

Ha további kérdésed van, írj az info@campusfesztival.hu címre!