GY.I.K.

Védettségi kártyával lehet részt venni a fesztiválon?

A fesztivált a hatályos jogszabályoknak megfelelően tartjuk meg. A rendezvény területére vendégként csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni. A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes. A 18. életévüket be nem töltött látogatók védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak a fesztivál területén. A védettséget az igazolványon túl az erre alkalmas applikációval is lehet igazolni.

Gyerekeknek kell jegyet venni?

12 éves kortól szükséges belépőt váltani, a 12 évnél fiatalabbak felnőtt kíséretében, ingyenesen látogathatják a fesztivált.

Mennyibe kerül a kempinghasználat?

A kempinghasználat 1000 Ft-ba kerül a rendezvény teljes idejére.

A napijegyeseknek másnap 10:00 óráig kell elhagyni a kemping, illetve a fesztivál területét.

Mit tartalmaz a VIP belépő?

VIP jegy: belépés külön kapun, VIP zóna használata, külön bár és food truck, külön mosdó, VIP terasz használata a nagyszínpad mellett.

VIP bérlettel rendelkezők pedig ezeken felül részt vehetnek a szerdai nyitófogadáson.

A közelben lakom, kapok szomszéd jegyet?

A szomszéd jegyre jogosultak július elején kapják meg - postai úton - a részleteket tartalmazó levelet. A szomszéd jegyet, bérletet a helyszínen lehet majd megvásárolni lakcímkártya és személyi igazolvány felmutatásával.

A perforáció mentén leszakadt/sérült a jegyem, bérletem. Mit tudok tenni?

Elegendő tűzőgéppel összetűzni, a lényeg, hogy mind a két része meglegyen a beléptetéskor.

Belépőmet Edenred kártyával/ SZÉP-kártyával/ Erzsébet kártyával szeretném megvásárolni. Van rá lehetőség?

Elővételben kizárólag a Lovarda portáján (Debrecen, Kassai út 26.) és a Nagyerdei Víztoronyban (Pallagi út 7.) van rá lehetőség, illetve majd a helyszínen. Minden fülből lehetséges a vásárlás!

A jegyen/bérleten más név szerepel. Így is be tudok vele menni?

Igen, beléptetéskor a vonalkódot ellenőrizzük. Egy személy több jegyet/bérletet is vásárolhat. Diákbérletnél a Debreceni Egyetem érvényes diákigazolványát ellenőrizzük, a bérleten szerepelhet más név. „Szomszéd” jegyeknél a lakcímkártya felmutatása elengedhetetlen.

Ha további kérdésed van, írj az info@campusfesztival.hu címre!