Itt vannak az újabb nevek, és mától elérhető a napi bontás is!

Újabb nemveztközi és magyar előadókkal bővült a Fesztivál 2023-as line up-ja!

 

A nemzetközi élvonalból csatlakoik:

 

PAROV STELAR (A) - TOMMY CASH (EST) - STONED JESUS (UA) - KERALA DUST (UK) 

 

Napra pontosan, 12 évvel az első látogatása után Marcus Füreder, azaz Parov Stelar visszatér a debreceni Nagyerdőre. Az 1920-as évek jazzhangzását elektronikus zenével vegyítő ‘electroswing’ stílus elsőszámú úttörője zenekarával, július 21-én érkezik a jubileumi Campusra. Ausztria legismertebb művészének külföldi karrierje Magyarországon indult el, azóta évről-évre eljön hazánkba, ráadásul nem először jár Debrecenben, 2011-ben már a fesztivál nagyszínpados fellépője volt. A Campusra látványos, vizuális élményekben gazdag, lélegzetelállító műsorral készül, melyhez tökéletesen eredeti és összetéveszthetetlen hangzás, jellegzetes zenei világ párosul majd.

Érkezik még Kelet-Európa legőrültebb rappere, az észt származású Tommy Cash, az ukrán stoner-rock ikon Stoned Jesus zenekar, a technot élő hangszerekkel és pszichedelikus rockkal és blues-zal vegyítő angol Kerala Dust is.

 

Természetesen a magyar line up is bővült, naphosszat sorolhatnánk a magyar élvonalból fellépők neveit, de inkább nézd meg magad! A programoknál találod napi bontásban az előadók díszes társaságát!

 

Hamarosan közeleg a jegyárforduló! Vedd meg március 31. éjfélig jegyedet vagy bérletedet! Ez az utolsó lehetőség, hogy a legjobb áron beszerezd bérletedet az ország egyik legnagyobb fesztiváljára!

Ne maradj le róla!