Házirend

A belépő megvásárlásával, illetve a rendezvény területére történő belépéssel, a látogató automatikusan elfogadja a rendezvényre vonatkozó Házirendet és Általános Szerződési Feltételeket.

NYITVA TARTÁS ÉS A JEGYEK ÉRVÉNYESSÉG

A fesztivál 2024. július 24-én, szerdán 14 órakor nyitja meg a kapuit és július 28-án, vasárnap 11 órakor zár be. A rendezvény vendégeinek addig el kell hagyniuk a fesztivál területét.
Az adott napra szóló napijegy másnap 11:00-ig érvényes. Az éjfél után érkező vendégek még előző napra szóló jegyet tudnak vásárolni, az aznapra érvényes jegyeket reggel 6 órától árusítjuk.
A rendezvényre 10 éves életkor alatt a belépés ingyenes, 14 éves életkora betöltéséig a gyermekek csak nagykorú kíséretével léphetnek be.

BELÉPTETÉS

A fesztiválra történő belépés a jogszabályoknak megfelelően érvényes, eredeti fényképes igazolványhoz kötött, elsősorban személyi igazolvánnyal, annak hiányában vezetői engedéllyel vagy útlevéllel történik. Utóbbi esetekben a beléptetés hosszabb időt vehet igénybe. Aki nem rendelkezik a belépéskor a személyazonosság igazolására alkalmas hivatalos igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány), a karszalag felvételénél hozzájárul ahhoz, hogy adatait és képmását rögzítsük és a vonatkozó szabályoknak megfelelően kezeljük. A rendezvény adatvédelmi szabályzata a fesztivál weboldalán (www.campusfesztival.hu) elérhető.

KARSZALAG

Az elővételben megváltott jegyeket a helyszínen karszalagra kell beváltani, amely nem átruházható. Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie. A fesztivál területén belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét és azok sértetlenségét. Ha a karszalag gyártási hiba miatt sérül, megreped, eltörik, van mód cserére. Ha a karszalagon lévő tag eltörik, és fel tudod mutatni az eltört részt is, kollégáink cserélik a karszalagot a jegypénztárban. Más esetekben nincs mód karszalag cserére. Kérjük vigyázz karszalagodra! A karszalagok hamisítás elleni védelemmel, többek között UV tintával vannak ellátva. Az UV festék károsodása, elfolyása is sérült karszalagnak minősül. Az érvénytelen, hamisított vagy sérült karszalaggal fesztiválozóknak haladéktalanul el kell hagyniuk a rendezvényt. A 14 év alatti látogatók speciális karszalagot kapnak, amelyen fel kell tüntetni nagykorú kísérőjük nevét és elérhetőségét.

ENGEDÉLYEZETT ÉS TILTOTT TÁRGYAK, TERMÉKEK

A fesztivál területére nem kereskedelmi mennyiségű étel, ásványvíz - fejenként legfeljebb 2 db 1,5 litere - (a hatóságok által elrendelt hőségriadó ez alól a szabályozás kivételt képez).
Tilos behozni a fesztivál területére mások testi épségét veszélyeztető és a közbiztonságra veszélyes tárgyakat, így különösen petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, ütő-, vágóeszközt, fegyvert, üvegtárgyat, valamint szeszes italt.
Magyarország területén a kábítószernek minősülő szerek birtoklása és fogyasztása a törvénybe ütközik.
A fesztivál területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni tilos, beleértve a szórólapok, kiadványok vagy termékek osztogatását is. A rendezvényre élő állat, házi kedvenc a szervezők külön engedélye nélkül nem hozható be, kivétel ez alól a jogszabályban meghatározott segítő, vakvezető illetve rendőrségi kutya.

MŰSORVÁLTOZÁS, PROGRAMOK

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Célunk a teljes, előzetesen meghirdetett program maradéktalan megvalósítása, ám rajtunk kívülálló okok miatt előfordulhatnak módosítások: egy fellépő vagy bármilyen programelem törlése, időpontváltozás. Ilyen esetben nem áll módunkban a jegyárat visszatéríteni, ugyanis a belépőjegy nem egy-egy programra, hanem a fesztivál egészére érvényes.
A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

BEFOGADÓKÉPESSÉG

A rendezvény helyszínének befogadóképessége korlátozott. A biztonsági előírásokkal összhangban, az adott helyszín maximális kapacitásának elérésekor a szervezők – a biztonsági szolgálat koordinálásával – korlátozhatják az adott területre illetve programelemre történő bejutást.

VISELKEDÉSI SZABÁLYOK

A rendezvényen célunk a kulturált, zavartalan kikapcsolódás és szórakozás biztosítása mindenki számára. A látogató a fesztivál területén köteles az általános normáknak megfelelő viselkedést tanúsítani és tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, amely mások életét, testi épségét és személyiségi jogait sérti vagy veszélyezteti. A látogató fokozottan köteles óvni a természeti értékeket és tartózkodni a szemeteléstől. A rendezvény területén tilos a tűzrakás.

HANG- ÉS KÉPFELVÉTEL

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Valamennyi olyan résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel a rendezőkkel, a felvétel készítőjével és annak jogos felhasználóival szemben. A rendezvényen professzionális kép- és hangfelvételeket, valamint bármilyen drónfelvételt csak a rendezők előzetes írásbeli engedélyével lehet készíteni.

KERESKEDELMI ÉS VENDÉGLÁTÓ EGYSÉGEK

A fesztivál területén működő kereskedelmi és vendéglátó egységekben tizennyolc éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal a jogszabályoknak megfelelően tilos kiszolgálni. A fesztiválon készpénzmentes fizetési rendszer, valamint repohár rendszer működik. A pohár vissza nem váltható, de ital vásárlásnál új pohárra vagy tokenre cserélhető. A fesztiválon elfogadjuk a máshonnan hozott Cup Revolution típusú tokeneket.

ORVOSI SZOLGÁLAT ÉS HIGIÉNIA

A rendezvényen folyamatos, 0-24 órás orvosi és mentőügyelet, valamint szakemberek bevonásával működő Pihenősátor található. Napi tisztálkodás a kemping területén található zuhanyzókban lehetséges.

INFORMÁCIÓ ÉS TALÁLT TÁRGYAK

A fesztivál területén információs pont működik, amely nyitvatartási időben a látogatók rendelkezésére áll. Az talált tárgyak leadására illetve az elveszett tárgyak utáni érdeklődésre is itt van lehetőség. További kérés, kérdés esetén a Rendező az info@campusfesztival.hu címen ad tájékoztatást.

KÖZLEKEDÉS

A rendezvény közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma, ezért javasolt a fesztiválra tömegközlekedéssel vagy kerékpárral érkezni. Kerékpárral a rendezvény területére a szervezők külön engedélye nélkül nem lehet belépni, a bejárat közvetlen közelében nagy mennyiségű, ingyenes kerékpártároló áll rendelkezésre. A Campus Fesztivál ideje alatt a Nagyerdőn és a környező utcákban fokozott rendőri ellenőrzésekre lehet számítani. Autót, motorkerékpárt és egyéb gépjárművet a hatályos jogszabályok szerint alkoholos befolyásoltság alatt tilos vezetni.

FELELŐSSÉG

A rendezvény területén kívül bekövetkező balesetek kapcsán a Rendező kizár bárminemű felelősséget. A rendezvény területén a Rendező felelőssége a jogszabályokban, továbbá az ÁSZF-ben meghatározott esetekben áll fenn.

 

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!