Megközelítés / Közlekedés

A fesztivál főbejárata a Pallagi út felől közelíthető meg. A fesztivál közvetlen közelében korlátozott a parkolóhelyek száma, ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy a tömegközlekedést vagy a kerékpározást válassza. Idén is nagy befogadóképességű kerékpár tároló áll a rendelkezésetekre.

A rendezvény ideje alatt a Nagyerdőn, a fesztiválon és a környező utcákon fokozott rendőri ellenőrzésekre lehet számítani, a közlekedés biztonsági szabályokra ezért is nagyon ügyeljetek! Autóba, kerékpárra, motorra vagy egyéb járműre ülni minimális alkoholos állapotban sem szabad!

Nyitás, zárás

A Campus Fesztivál 2021. július 21-én (szerdán) 14.00 órakor nyitja kapuit. A rendezvény vendégeinek július 25-én (vasárnap) 10.00 óráig kell elhagyniuk a helyszínt. 

Védettségi igazolvány

A fesztivált a hatályos jogszabályoknak megfelelően tartjuk meg. A rendezvény területére vendégként csak és kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépni. A védettségi igazolvány személyazonosító igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes.

A 18. életévüket be nem töltött látogatók védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tartózkodhatnak a fesztivál területén. A védettséget az igazolványon túl az erre alkalmas applikációval is lehet igazolni. A magyar védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők esetében az uniós digitális Covid-igazolványt, illetve a Magyarország által is elfogadott igazolásokat fogadjuk el.

Belépőjegyek

A napijegyek ára 11.990 Ft, a bérlet helyszíni ára: 25.990 Ft. A VIP napijegy ára 16.990 Ft, a VIP bérlet ára 49.990 Ft.

A rendezvény 12 éven aluliaknak ingyenes, a 12. életévüket betöltött vendégek normál jegyárakon látogathatják a fesztivált, de csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében.

Kedvezményes árú belépőket (a szomszédjegy kivételével) csak elővételben lehet vásárolni, a helyszíni jegypénztárakban már nem.

Jegyek érvényessége

Az adott napra szóló napijegy másnap 10.00 óráig érvényes. Ha éjfél után érkezel, még előző napi jegyet tudsz vásárolni. Reggel 6.00 óra után árusítjuk az aznapra érvényes jegyeket. A belépő megvásárlásával automatikusan elfogadod a rendezvényre vonatkozó házirendet.

Karszalag

Mindenkinek, aki belép a fesztivál területére, karszalagot kell viselnie. A biztonsági korláton belül a szakemberek folyamatosan ellenőrzik a karszalag meglétét, azok sértetlenségét. Az elővételben megváltott jegyeket a helyszínen karszalagra kell beváltani, ami nem átruházható, sérült, elveszett karszalagot nem áll módunkban cserélni, illetve pótolni. A karszalagok UV tintával vannak ellátva. Az UV festék elfolyása is sérült karszalagnak minősül.

Befogadóképesség

A fesztivál rendezvényhelyszíneinek befogadóképessége korlátozott. A biztonsági előírásokkal összhangban, az adott helyszín maximális kapacitásának elérésekor a szervezők – a biztonsági szolgálat koordinálásával – korlátozhatják az adott rendezvényterületre történő bejutást.

Mit nem lehet bevinni a Campus Fesztiválra?

A Campus Fesztiválra mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni. A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray stb.), ez szabálysértésnek minősül. Magyarországon mind a könnyű, mind a kemény drogok fogyasztása és birtoklása is büntetendő cselekmény, ezért a Campus Fesztiválra is szigorúan tilos a behozatala! A Campus Fesztiválra petárdát, rakétát, bármiféle pirotechnikai eszközt, ütő-, vágóeszközt, fegyvert, üvegtárgyat, szeszes italt, üdítős palackot, valamint kereskedelmi mennyiségű élelmiszert bevinni szigorúan tilos! A fesztivál területére állatokat nem lehet behozni.

Orvosi szolgálat

A rendezvényen folyamatos, 0-24 órás orvosi és mentőügyelet működik, napközben Pihenősátor várja a feltöltődni vágyókat.

Fürdési lehetőség

Napi tisztálkodás a Nagyerdei kemping-tábor területén található zuhanyzókban lehetséges.

INFO

A fesztivál területén információs pont működik; fordulj bizalommal munkatársainkhoz!

Elvesztett / talált tárgyak

A talált tárgyakat az Információs pultnál gyűjtjük. Itt add le, illetve itt érdeklődj az elveszett tárgyak felől.

Egyéb fontos tudnivalók

A fesztivál területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni, különösen szórólapot, kiadványt és terméket osztani.

A rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken megjelenik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználóival szemben. A rendezvényen kép- és hangfelvételeket, valamint drónfelvételt csak a rendezők írásbeli engedélyével lehet készíteni.

További kérés, kérdés esetén az info@campusfesztival.hu címen kérhető tájékoztatás.

Az adatvédelmi szabályzatok a fesztivál honlapján elérhetők.

A fesztivál területén kívül történt balesetekért a rendezők felelősséget nem vállalnak. Fiatalkorúakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki. Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!